081008: Köa i Stockholm 4 december

The Advance Guard arrangerar boksläppet av "The Tales of Beedle the Bard" tillsammans med SF-bokhandeln i Stockholm. Här kommer lite mer detaljerad information om hur boksläppet kommer gå till och anledningar till varför ni ska komma dit!

Science Fiction-bokhandeln på Västerlånggatan i Gamla stan kommer att slå upp dörrarna klockan 07.00 den 4 december 2008. Det är okej att köa från dagen innan, men inte mer än ett dygn då det är olagligt att sova på gatan (och dessutom potentiellt farligt i vintertider). I vanliga fall öppnar butiken klockan 10.00, och alla som köper sitt exemplar av The Tales of Beedle the Bard innan den tiden kommer att få rabatt på boken.

Två tävlingar kommer att hållas under morgonen, en frågesport och en för mest kreativa och samtidigt varma utklädnad! Fina priser utlovas till vinnarna i respektive tävlingar.

För att hålla stämningen och värmen uppe kommer det att bjudas på lussebullar, pepparkakor och något varmt att dricka. Som pricken över i kommer butikens högtalare ljuda av wizard rock och annan stämningsfull musik!

Det här är en av de sista chanserna att köa inför något Harry Potter-relaterat, och kommer säkert bli ett minne att bära med sig för en lång tid framöver. Vi ses där!

PS. Du kan förhandsbeställa "The Tales of Beedle the Bard" här!

3 kommentarer:

Anonym sa...

WOOOOOOOOOO
Äntligen en till kö! :D:D
Man måste ju nästan dit åtminstone innan 00:00 :)

Någon annan?

Anonym sa...

Jag ska lätt komma :)

Alba sa...

Det är klart att man kommer ^^