081219: Månadens wrockisar

Vem påstår att en månad är en lång tid? Nåja, för allmänhetens service kommer här en länk till Wit Beyond Measure och His Silver Hands musikal från Wizard Rock Halloween för dem som inte har sett den än: Sevrius - the Musical, upplagd av Emelie i Wit Beyond Measure. His Silver Hand har delat med sig av manus till musikalen på sin MySpace för dem som är nyfikna.

Wit Beyond Measure har också lagt upp videon från WRH där hon spelar Saint-like. Hon kallar den "my first and only wrock song", något vi får hoppas inte stämmer. His Silver Hand å andra sidan, har laddat upp en splitter ny sång, "Love", till sin MySpace. Det är en bitter visa från Aberforth till Albus efter Arianas död.

Som en sista intressant notering har Morsmordre status: "still deep in the process of writing our debut EP, but fear not, it's coming along!"

Tillägg: Även Solitary Snape är på väg mot ett album. Dreaner skriver i deras blogg att 15 låtar är skrivna, och när de är nöjda med materialet till albumet så kommer inspelningar att börja.

Inga kommentarer: