090201: Amerikanska sajter...

I tisdags postade Dinah Saur på Wizrocklopedia del 1 i en kolumnserie om hennes tid i Europa i höstas, och de wrockäventyr hon var med om då. Detta innebär förhoppningsvis att svensk wrock kommer få sig ytterligare en dos publicitet inom en snar framtid! Jag har varit i kontakt med Dinah angånde publikation av intervjuvideos från Wizard Rock Halloween, så kanske kommer även de att dyka upp snart.

PS. Samtidigt som MuggleNet slängde upp MuggleSpace online, så har The Leaky Cauldron nu utvecklat MyLeaky - också det ett socialt nätverk, men helt integrerat i Leaky-webben. Vi finns där med: Swedish Harry Potter Fans.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt! :D

Nu har jag prövat på både MyLeaky och mugglespace en hel del och gillar de båda. Gillar MyLeaky mer då det är Leaky Cauldron men än så länge anser jag det lättare att finna vänner på mugglespace. Det är värt att ge båda sidorna en chans! varför tjata om att bara en ska få finnas? Det är ju kul att fandomen fortsätter att växa och med två hemsidor är chansen större att folk stannar! :D

Maria sa...

Fast jag tycker att det hade varit fint med ett United Wizarding Network. :) Alltså ett där man skulle kunna logga in med sitt användarnamn från de större HP-sidorna, och kunna knyta sina olika användarnamn på ex. Muggle och Leaky till en användare på UWN.