090921: T-shirts


Hanna, också känd som Lollan L, har en idé för t-shirts som hon vill sälja på Protego 2010. Tanken är att hon ska göra egna tryck på t-shirts genom att trycka med textilfärg och brodera (precis som den här tröjan hon hade på Expecto). Så här skrev Hanna på fefo:

Såhär är det tänkt:
NI får välja det tryck ni vill ha (antingen ritar av från fanart, från ett foto eller så eller att jag ritar eget), och initialer eller någon annan idé ni kanske har. Sen ska tshirtarna vara klara och säljas till er som beställt på protego är det tänkt, men det spelar ingen roll om ni kommer dit eller ej (ingen vet ju änsålänge :p), ni kan iaf beställa t-shirt men då får ni ju stå för frakten om jag ska skicka den till er ;)

Pris:
Jag kommer inte tjäna alls mycket, max några tior per t-shirt, de kommer kosta 90kronor styck, plus priset på själva t-shirten och ca 15kr för frakten på t-shirten från grossisten. Vilken t-shirt man vill ha får man bestämma själv, modell (därmed pris) färg och storlek från denna hemsida (priserna står om man klickar på en t-shirt -> "pris" -> och sedan längst ner på raden "otryckt" står priset. Billigast är Fruit Of the Loom, 25 kr).

Om du är medlem på fefo kan du lägga till Lollan L och uggla henne där, annars går det bra att maila till svenskahpfans@gmail.com så får du Hannas e-postadress. När hon har fått tillräckligt många beställningar (minst 10) kommer hon att beställa och börja trycka.

2 kommentarer:

Josefine sa...

Kul idee!
I vilken kategori har hon skrivit det, hittade inte den tråden :(

SHPF sa...

Det står i korridoren!
Här är länken: http://www.fefo.se/51988,2,104

:)