100808: Hittills med HatP!


I går vaknade jag av att en stockholmare väckte mig. Det var då jag insåg att det som hade hänt natten innan var allt annat än en dröm.

Harry and the Potters har klarat av 5 spelningar av 8 redan. Vi har inga uppgifter om hur det gick i Trondheim, men resternade städer har det gått strålande för. Östersund skrapade ihop lite mer än 40 personer och Bäsna likaså. I Göteborg uppskattar vi det till 70 personer och det har gått rykten om att spelningen i Oslo igår kväll drog över 100 (runt 120 säger ryktet, men vi skriver 100 för att vara på den säkra sidan) norska och svenska fans!

Detta gör ju också att pressen blir intresserad. Vi har inte hört något om artiklar från Norge, men däremot en del från Sverige. GöteborgsPosten hade i veckan en intervju om HatP's boende i Göteborg, DalaDemokraten kommer att göra ett inslag om spelningen i Bäsna och både ÖstersundsPosten och Länstidningen har inslag från spelningen i Östersund.
Länkarna till artiklarna hittar du här nedan.

Länstidningen
ÖstersundsPosten
Göteborgsposten

Mycket kan gå fel när mugglare är inblandade. För er som inte observerade det så berättade artiklarna mycket matnyttig fakta. För Harry and the Potters är ju brittiska och det finns många likheter mellan Sex Pistols och Swedish Shortsnouts samt Red Hot Chili Peppers och Solitary Snape! Notera även att Harry and the Potters består av fem bandmedlemmar, det är ju inte två stycken och tre chaufförer, det är ju fem.

2 kommentarer:

Ell sa...

Publik som jag fått höra:
30 i Östersund
35 i Bäsna
103 i Göteborg
150 i Oslo
...and that's about it, tror jag! :P

Ch sa...

*stolt väckare*

hahahh mugglartidningar är så roliga! Men snubben från ÖP försökte i alla fall med HP-slang!