101123: Elevhemstävling i december!

Hej SHPF-följare! Minns ni elevhemstävligen här på bloggen förra året? Då blev vinnaren Slytherin, och förhoppningsvis finns det Gryffare, Hufflare och Raveare där ute som är beredda att utmana dem i kampen om elevhemspokalen!

Elevhemstävlingen pågår den 1 - 31 december. Ditt elevhem får poäng om:

1) du tipsar oss om en svensk Harry Potter fandom-nyhet
2) du gör något som det blir ett SHPF-inlägg utav

Punkt 1 innebär alltså att du mejlar oss, lämnar en kommentar, eller på annat sätt gör oss uppmärksamma på att det finns något att skriva om. Punkt 2 kan vara att du anordnar en julmysig Harry Potter-träff, att du skickar in en bild på din nystickade Weasley-tröja eller en recension av DH 1. Sådant som vi brukar skriva om.

Ett regelförtydligande som tillkommit sedan förra året är dock att det ni tipsar om ska ha tydlig anknytning till Sverige (eller våra skandinaviska grannar, eftersom jag är generös, hihi). Nyheten kan handla om en svensk som gör något i USA, eller en japan som gör något i Sverige, men inte en amerikanare som gör något i Japan, om ni förstår.

Tävlingen startar den 1 december, så bäst att lägga er i startgroparna redan nu... Kika gärna på inläggen från december 2009 för inspiration! Frågor?

Inga kommentarer: