130203: Bloggen lägger ned!


Hej nördsverige!

Efter mycket långt övervägande och mycket dividerande har jag (Malin) kommit fram till att det är dags att lägga ned SvenskaHPFans-bloggen. Detta är tråkigt, men jag inte tiden, energin eller inspirationen att driva bloggen vidare i det nuvarande formatet. Bloggen kommer inte att försvinna från cybervärlden, utan helt enkelt sluta uppdateras, men finns som sagt då kvar som ett typ av arkiv.

I dagens läge ligger ändå bloggen väldigt på offside och uppdateras väldigt sällan och är inte aktiv alls egentligen. Det är tråkigt, men eran för denna blogg känns förbi. Nu finns en ny blogg som uppdaterar er om vad som händer i Sverige, där event och annat kommer att finnas och uppdateras. Man kan gärna vända sig till den. Hitta Weekly Prophet Sweden här! 

MEN! SvenskaHPFans kommer inte förvinna helt. Jag känner ändå att det finns en vision och ett lite gnutta liv kvar i den som skall användas. Det kommer att skapas en facebooksida med samma namn som bloggen och där jag kommer eventuellt med lite hjälp uppdatera er om svensk fandom men i ett annat format. Ett format som känns modernt, roligt, kreativt och där man kan nå ut till fler på ett mycket lättare sätt. Hitta sidan här! 


Vi ses på facebook !

Magiska kramar från Malin 

Inga kommentarer: