100408: Så här ska HP-event arras!


Arrangörerna för Victory Wrocks har skrivit ett informationsbrev som är ett lysande exempel på varför det är kul att vara nörd!


Först några ord från Avdelningen för Magisk Transport

Ni som kör hit - det kommer komma en vägbeskrivning, men om ni känner för att använda er av enirokartor eller liknande:
Spelningen är på Bergendahlska Gården, Liedbergsgatan 16. Boendet är på Växjö Katedralskola, Samuel Ödmans väg 1. (Kom ihåg att Wroxjö heter Växjö på mugglarkartor.) Det finns parkering på båda ställena.

För er som kommer med tåg: Ett mail om slussning till er som har anmält det kommer under dagen. Vill någon annan ha det så är det bara att säga till :)

För er som flyger kvast: Det går bra att landa på Spetsamossen inte långt från spelningslokalen, men var noga med disillusioneringsförtrollningarna.


Sedan några ord från Avdelningen för Magisk Lag och Ordning

Hela spelningen är drog- och alkoholfri. Detta är krav från både lokalen, kommunen och studiefrämjandet, och det är mycket viktigt att detta följs.

Rökning kommer att vara tillåten, men på gott avstånd från lokalerna.

I övrigt gäller att arrs ord är lag.


Några ord från Gringotts

Ni betalar kontant, vid insläpp till spelningen. Spelning, boende och frukost kostar 12 siklar och 15 knutingar (för alla er som har anmält er hittills). Detta motsvarar 50 mugglarkronor.


Några ord från Avdelningen för Magiska Spel(ningar) och Sporter

Någon sorts aktiviteter kommer att anordnas under dagen, så att ni som kommer i god tid har någonting att göra. Förmodligen är dessa utomhus under dagen, och förhoppningsvis inomhus på kvällen.

Idéer är Quidditch, maffia, fotleken samt allsång. Har ni fler bra idéer så tar Avdelningen för Magiska Spel(ningar) och Sporter emot ugglor samt interna PM.


Några ord från Professor M. McGonagall

Besökare på spelningen Victory Wrocks ombedes medtaga:
1 styck luftmadrass eller liknande att utnyttja nattetid.
1 styck sovsäck ELLER 1 set sängkläder ELLER Hagrids kappa.
1 set toalettartiklar.
1 uppsättning sovkläder.
Pengar.

Utöver detta tillåts även personlig utrustning så som trollstav, spel, kamera som fungerar inom magiska områden, böcker, kittel samt roliga hattar.

Till de icke tillåtna föremålen (en komplett lista med dessa hittar ni på vaktmästare Filchs kontor) hör alla sorters alkoholhaltiga drycker (hit räknas eldwhiskey), droger och liknande.


Inga kommentarer: