110119: SM 2011


Ja, nu kommer det en peppande text om att Quidditch-SM 2011 kommer att bli av, i Augusti! Plats, datum och mindre saker är ännu inte satta, med det lovas redan en Wrock-EP med peppande Quidditchlåtar på som kommer att vara ett slags Theme för SM. Så här skriver Miran och Li på Fefo:

Året har knappt börjat, men det största som kommer hända i era liv är i planeringsstadiet; Quidditch-SM 2011 som är tänkt att hållas i augusti månad i Stockholm kommer att arrangeras av mig, Li ('Moltena') och till vår hjälp har vi de fantastiska nördarna CH (Huvudvärk), Erik (erfa) och Hanna (missmonroe).

Som sagt så är eventet fortfarande i början av sin födelse, vi har kontaktat kommuner för att kunna arrangera detta på bästa möjliga sätt. Tanken var att det skulle bli större än förra året och få in folk utanför fefo också så att det sprids mer till allmänheten, och att folk som rest långt ska kunna inhysas på något ställe med tak över huvudet, duschar, toaletter och gärna nära plan. Det är lite risky att tälta då vi inte vet vad för humör vädergudarna kommer att vara på (dagen innan Sonisphere var det brännande sol och under själva festivalen kunde man drunkna i lervällingen) och man ska kunna känna sig bekväm med att lämna sina saker på övernattningsplatsen under matcherna.

Anledningen till att vi vill ta detta i Augusti är för att flera fandom-events kommer att utspela sig under juni och juli, och folk ska få tid att återhämta sin ekonomi för att komma på SM och även slippa välja bort någon aktivitet. Dessutom bör de flesta ha kommit hem från semestern och ha möjlighet att vara med. Alla är välkomna att spela och vi ser gärna att det skapas flera lag från Sveriges olika regioner - inte bara Stockholmsdominerat - så att det blir ett äkta SM. Börja snacka ihop er redan nu och bilda lag, är ni många – gör gärna fler än ett. Vi hoppas på spännande gruppspel och många utslagsrundor som kvartsfinaler och semifinaler och en riktigt svettig och nervbitande final.

Ni kan använda tråden för att söka efter och bilda lag och ställa frågor till oss som arrangerar detta. En hemsida kommer snart när vi bestämt plats och datum där all info kommer finnas. En Wrock-EP eller ett samlingsalbum med Quidditchlåtar planeras, så om ni vill vara med på denna skiva kan ni börja skriva låtar med era band och skicka in dem till oss när hemsidan är klar.
Vi hoppas att många är intresserade och även att vi kommer ha plats och datum bestämda inom kort så ni får veta mer!

Med vänlig hälsning
Miran och Li


Reglerna till SM, som arrangörerna säger kommer behövas att slipas lite på, hittar du i ett tidigare inlägg här på SHPF. För diskussion kring reglerna går du till denna tråd på Fefo.se. Tråden är synlig även för de som inte är medlemmar, fastän bara medlemmar kan skriva.
Ännu ett event i sommar och ännu mer nördande!

Inga kommentarer: