111125: Solitary Snape gör det igen!

Solitary Snape fortsätter att lyckas internationellt. Deras nya låt, Snape’s Holiday Blues, har blivit uttagen och kommer att vara med på den amerikanska Wizard Rock-skivan Jingle Spells 5. Även på förra skivan, Jingle Spells 4, var Solitary med, då med låten Funky Xmas.

Skivan släpps på iTunes i början av december, och pengarna kommer precis som tidigare att gå till välgörenhet. Nytt för i år är att alla Wizard Rock-band som har velat har fått skicka in sina bidrag, och så har de bästa valts ut till skivan. Övriga bidrag kommer att finnas för gratis nedladdning.

Solitary Snape kommer även att släppa en ny EP, med nyinspelningar av några av deras mer populära låtar. EP:n beräknas vara klar i början av 2012, och kommer då att finnas för gratis nedladdning. Dessutom har de redan en spelning inbokad till sommaren, i London den 23 juni, tillsammans med band som Romilda Vane and the Chocolate Cauldrons, Siriusly Hazza P och the DeathSticks.

2 kommentarer:

Li sa...

Fast... det är väl inte nytt för i år att alla band som vill får skicka in bidrag? Så var det ju förra året också? Jag förstår inte riktigt vad ni syftar på!

Oscar F sa...

Förra året fick folk skicka in låtar. Men det var bara hälften av platserna på skivan som var inskickade låtar. I år är alla platser på skivan för låtar som blivit inskickade!